Despre Noi

Despre Noi

BuddyFit nu este doar o sală de fitness. Conceptul a fost gândit ca un studio de antrenamente fitness între prieteni, așa cum indică și numele, unde scopul comun este să ne motivăm unii pe ceilalți să fim mai buni în tot ce ne propunem, în primul rând învățând să ne respectăm corpul și să avem grijă de el.

De fapt, numele studioului este un joc de cuvinte care sugerează scopul nostru: BuddyFit – în traducere ”prieten în formă fizică bună”- se aude ca și BODY FIT  – corp în formă excelentă. BuddyFit – “prieten cu corpul tău” –  suntem prietenii tăi pasionați de fitness și de sănătate care te vor ajuta să ai corpul pe care ți l-ai dorit mereu: frumos, armonios, plin de energie, sănătate și vitalitate.

Toate antrenamentele din studio se desfășoară cu maximă atenție la siguranța și la starea noastră de bine. Ne dorim (și până acum am reușit asta) ca toți cei care trec ne pragul să se întoarcă de fiecare dată mai entuziasmați și mai plini de energie. Pentru că ne place ce facem, iar fitness-ul ajunge să fie foarte distractiv. Cei mai mulți au asociat BuddyFit cu o „ieșire cu prietenii” (numai că, în loc să ridici sticle de bere, aici ridici greutăți J) sau cu un „teren de joacă”. Și asta facem: transformăm antrenamentele clasice și plictisitoare (pentru unii) în joacă și distracție pentru toți. Toate acestea – cu rezultate vizibile extraordinare la nivelul corpului nostru și nu numai. Pentru că atunci când îți place ce faci, timpul trece mai ușor, iar rezultatele nu întârzie să apară.

ANTRENORI

thumbnail

Liviu Beșea

The Coach Buddy

Liviu (sau The Coach Buddy) este cel care a pus bazele studioului BuddyFit și conceptului de antrenament cu buddy.

Liviu antrenează de 5 ani, practică el însuși fitness de mai bine de 14 ani și încă nu s-a plictisit de creativitatea și beneficiile fitness-ului. Își încurajează clienții să vină la sală cu expresia, deja consacrată, Vă aștept la “puțină” mișcare. Toti cei pe care îi antrenează stiu că “puțină” mișcare nu este niciodată puțină, însă el îi întampină cu o vorbă bună și o sesiune scurtă de cardio intens, care să îi pregătească pentru antrenamentul ce urmează.

Unul dintre elementele care îl diferențiază, ca om și antrenor, este înțelegerea echilibrului și a limitelor corpului uman. După un antrenament inițial de evaluare, Liviu gândește antrenamentele fiecărui client în funcție de capacitățile acestuia și de obiectivele pe termen scurt, mediu și lung. Numai așa clientul poate ajunge la forma pe care și-o dorește, fără să se accidenteze sau să se epuizeze.

„Majoritatea clienților mei vin la mine cu multă energie și entuziasm, ceea ce este foarte bine, ele sunt esențiale la începutul procesului. Însă fără un antrenament cu structură, fără un ghidaj din exterior, ei riscă să își dozeze ineficient energia și să se epuizeze, după care să renunțe. Este un proces firesc atunci când începi un sport, de aceea le sunt alături și îi încurajez să continue, atunci când este cazul, sau să se oprească, atunci când riscă să ajungă la oboseală. Este normal să devenim prieteni între timp, deoarece procesul de transformare fizică este și un proces mental, greu, iar eu le sunt alături la fiecare pas. Mă bucur că au încredere în mine și mă bucur ca am creat, cu toții, prietenii frumoase în tot acest parcurs.”

Pe Liviu îl găsești la “puțină” mișcare în studioul de fitness BuddyFit, pe pagina de facebook Liviu Beșea – Personal Trainer, pe instagram (besealiviu) sau la adresa de e-mail liviu.besea@buddyfit.ro. Dacă vrei să începi un antrenament ghidat, prin care să iți atingi obiectivele într-un mod eficient, fără să ajungi la epuizare, dar să ajungi să te bucuri de experiența fitness-ului ca hobby și stil de viață, acest Buddy este omul potrivit pentru tine.

Servicii oferite

Corpul nostru este o mașinărie inteligentă, care învață repede. Cu cât te antrenezi mai mult, cu atât mai rapid se obișnuiește cu un tip de antrenament. Ca să ajungi și să te menții în formă, va trebui să îți surprinzi, periodic, corpul, variind antrenamentele. La BuddyFit avem varietatea de care ai nevoie!

Antrenamente în sală

La BuddyFit Studio vei gasi aparate și resurse care se potrivesc multor tipuri de antrenamente. De la fitness-ul clasic la TRX, functional training, box, pillates sau CrossFit,

Antrenamente în aer liber

Dacă preferi mișcarea în aer liber, folosindu-te de greutatea propriului corp (antrenamente funcționale), antrenorii noștri sunt deschiși să te ghideze și să te susțină unde te simți tu cel mai bine să faci mișcare.

Antrenamente la domiciliu

Nu ai timp sa vii la sală sau preferi să faci mișcare acasă? Venim noi la tine.

Urmează un plan de antrenament structurat și personalizat nevoilor tale.

Te așteptăm să experimentezi un program de antrenament alături de un antrenor dedicat și să ne povestești despre propriile impresii și rezultate.