Termeni și Condiții

LIVIUGYM SRL infiintata in baza legii romane, cu sediul in Bucuresti, Sector 6, str. STR. LINIEI, nr. 20 E, CUI: 40418348, ROONRC.J40/356/2019.

SITE – Domeniul https://buddyfit.ro/ si subdomeniile acestuia; prin intermediul https://buddyfit.ro/ , UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de LIVIUGYM SRL. Informatiile publicate pe site-ul https://buddyfit.ro/ sunt de interes general despre LIVIUGYM SRL, si serviciile comercializate de aceasta, cat si alte tipuri de informatii considerate de LIVIUGYM SRL ca fiind de interes pentru utilizatori. Informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit, LIVIUGYM SRL fiind detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv asupra design-ului si continutului acestuia. Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

CONTINUT are urmatoarea definitie:

• toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
• continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre LIVIUGYM SRL prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al LIVIUGYM SRL CLIENTULUI sau, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
• informatii legate de serviciile si/sau tarifele practicate de LIVIUGYM SRL intr-o anumita perioada;
• informatii legate de serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care LIVIUGYM SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
• date referitoare la LIVIUGYM SRL, sau alte date privilegiate ale acesteia.

CLIENT – Persoana care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU..

DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii

CONTRACT la distanta – orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul.

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui serviciu de catre LIVIUGYM SRL catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre LIVIUGYM SRL sau prin transfer bancar, indiferent de modalitatea de livrare.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT) – Intregul continut al site-ului https://buddyfit.ro/ , incluzand imagini, texte, animatii, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea LIVIUGYM SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al LIVIUGYM SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati, in scris, la adresa de email: contact@buddyfit.ro.

2. General

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare a Siteului/Continutului/Serviciului de catre Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre LIVIUGYM SRL si acesta.

2.2. Accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Utilizatorului sau Clientului la prezentele Termeni si conditii; Clientul se obliga sa urmareasca permanent Termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri, se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul comenzii si notificarii acestuia in scris catre LIVIUGYM SRL.

2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil https://buddyfit.ro/.

2.4. Prin folosirea Siteului/Serviciului, Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din aceasta. De asemenea, Clientul raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului LIVIUGYM SRL, sau oricarui tert cu care LIVIUGYM SRL are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document va trimite un e-mail pe adresa contact@buddyfit.ro cu precizarea ca:

2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de LIVIUGYM SRL prin intermediul Site-ului, primirea comunicarilor de orice natura (electronic, telefonic etc.) din partea LIVIUGYM SRL.

2.5.2. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze LIVIUGYM SRL sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la LIVIUGYM SRL destinate acestui scop.

3. Continut

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand, dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, este proprietatea exclusiva a LIVIUGYM SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Imaginile prezentate pe site-ul https://buddyfit.ro/ sunt doar cu titlu de exemplu, iar serviciile livrate pot diferi de acestea in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor si design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. LIVIUGYM SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

3.2. Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de LIVIUGYM SRL, includerea oricarui continut in afara site-ului LIVIUGYM SRL, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al LIVIUGYM SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al LIVIUGYM SRL.

3.3. Orice continut la care Utlizatorul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre LIVIUGYM SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea LIVIUGYM SRL cu referire la acel continut.
3.4. Utilizatorul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale prezentului Document.

3.5. In cazul in care LIVIUGYM SRL confera Utilizatorului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea LIVIUGYM SRL pentru respectivul Utilizator, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.6. Niciun continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea LIVIUGYM SRL si/sau al angajatului sau colaboratorului LIVIUGYM SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau prin acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. Contact pentru Clienti sau Utilizatori

4.1. LIVIUGYM SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Client sau Utilizator.

4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau a serviciului prezent pe site, Clientul sau Utilizatorul permite automat LIVIUGYM SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.

4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in niciun fel un angajament din partea LIVIUGYM SRL de a contacta Utlizatorul sau Clientul.

4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate LIVIUGYM SRL se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau prin orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si LIVIUGYM SRL.

5. Politica de confidentialitate și informarea privind protectia datelor personale

5.1. LIVIUGYM SRL poate colecta date cu caracter personal pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Utilizatorului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

• pentru a facilita accesul acestuia la serviciu;
• scopuri statistice.

Prin navigarea pe site, fiecare Utilizator sau Client si-a exprimat consimtamantul ca LIVIUGYM SRL sa colecteze si sa administreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Oricare Utilizator sau Client are dreptul de a obtine de la LIVIUGYM SRL, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

• confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;
• dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
• dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
• notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform celor precizate in prezentul document, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Oricare Ultizator sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre LIVIUGYM SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza. Oricare Utilizator sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare prin transmiterea catre LIVIUGYM SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

5.2. LIVIUGYM SRL poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizate de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre LIVIUGYM SRL pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Utilizatorului / Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura LIVIUGYM SRL si/sau eventualilor terti cu care LIVIUGYM SRL are contracte de parteneriat in acel moment.

5.3 Politica de utilizare a Cookie-urilor pe https://buddyfit.ro/

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, un text special, deseori codificat, trimis de un server unui navigator web si apoi trimis inapoi (nemodificat) de catre navigator, de fiecare data cand acceseaza acel server. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Mozilla) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului). Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare precum si pentru urmarirea comportamentului utilizatorilor. Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului.

Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile LIVIUGYM SRL pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ajuta la intelegerea modalitatii in care un utilizator beneficiaza de https://buddyfit.ro/, permitand imbunatatirea structurii si continutului, dar excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

LIVIUGYM SRL foloseste doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe (fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la incheierea sesiunii sau inchiderea aplicatiei/browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana cand sunt sterse manual de utilizator. Cookie-urile folosite de partenerii operatorului unei pagini web, incluzand fara limitari utlizatorii paginii web, fac obiectul Politicii de Confidentialitate respective.

O vizita pe https://buddyfit.ro/ poate plasa: Cookie-uri de performanta a site-ului, Cookie-uri de analiza a vizitatorilor, Cookie-uri pentru geotargetting, Cookie-uri pentru publicitate sau Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate.

Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator si sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele. In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale https://buddyfit.ro/ . Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea Cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc Cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile; dezactivarea lor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate, cum sunt Youtube, Gmail, Yahoo si altele.

Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor:

Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de servicii.

Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii de safe search).

Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul in care un utilizator ajunge pe un website (ex. prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc.). Website-urile deruleaza aceste analize ale utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

Securitate si probleme legate de confidentialitate.

Cookie-urile NU sunt virusi si folosesc formate tip plain text; nu sunt alcatuite din portiuni de cod, astfel ca nu pot fi executate si nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi. Intrucat cookie-urile pot fi folosite pentru scopuri negative deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site, cat si pe mai multe alte siteuri, fiind folosite ca o forma de Spyware (spionaj privind activitatea consumatorului), multe produse anti-spyware marcheaza cookie-urile in mod constant pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a Cookie-urilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site. Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookieurile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de Cookie pot fi interceptate. Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata). Alte atacuri bazate pe Cookie implica setari gresite ale Cookie-urilor pe servere. Este foarte important ca Utilizatorul sa aleaga metoda cea mai potrivita de protectie a informatiilor personale si sa:

• Particularizeze setarile browserului in ceea ce priveste Cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii Cookie-urilor.
• Seteze termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.
• Ia in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza Cookie-uri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.
• Instaleze si sa actualizeze constant aplicatii anti-spyware.

6. Frauda

6.1. LIVIUGYM SRL nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

6.2. Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre un tert a datelor sale confidentiale.

6.3. LIVIUGYM SRL declina orice responsabilitate, in situatia in care un /Client ar fi/este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele LIVIUGYM SRL.

6.4. Clientul va informa LIVIUGYM SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

6.5. LIVIUGYM SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

6.6. Comunicarile realizate de catre LIVIUGYM SRL prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

6.7. Urmatoarele scopuri vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutul si/sau LIVIUGYM SRL. LIVIUGYM SRL isi rezerva dreptul de a pune in miscare actiunea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

6.7.1. de a accesa datele de orice tip ale Client prin orice metoda.

6.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre LIVIUGYM SRL catre Client.

6.7.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul.

6.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre LIVIUGYM SRL catre /Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

7. Limitare de responsabilitate

7.1. LIVIUGYM SRL nu poate fi tinuta responsabila in niciun fel in fata niciunui Utilizator/Client care utilizeaza Siteul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.

7.2. In cazul in care un Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre LIVIUGYM SRL violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii LIVIUGYM SRL, conform detaliilor de contact la contact@buddyfit.ro, astfel incat LIVIUGYM SRL sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

7.3. LIVIUGYM SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

7.4. LIVIUGYM SRL este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al LIVIUGYM SRL, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

8. Forta majora si cazul fortuit

8.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, niciuna din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia dintre obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

8.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

8.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

8.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

8.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art.

9. Litigii

9.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre LIVIUGYM SRL Utilizatoru/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic etc.), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile “Termeni si conditii”.

9.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si LIVIUGYM SRL se va rezolva pe cale amiabila.

9.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Client si LIVIUGYM SRL sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul LIVIUGYM SRL, in conformitate cu legile romane in vigoare.

9.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

9.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

10. Dispozitii finale

10.1. LIVIUGYM SRL isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara o notificare prealabila a Membrului sau Clientului.

10.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, LIVIUGYM SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

10.3. LIVIUGYM SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

11. Contact si alte informatii

11.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu LIVIUGYM SRL, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0767 010 618, de Luni pana Vineri, program 08:30-17:30, sau prin email la contact@buddyfit.ro.

11.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul https://buddyfit.ro/, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea LIVIUGYM SRL.